ПРЕДИЗВИКАЙ СЕБЕ СИ - ЕЛА НА ПРЕХОД В ПЛАНИНАТА
06 - 07 февруари, Природен парк ”Витоша”

Можеш ли да предизвикаш себе си и да направиш зимен преход в група по два маршрута във Витоша? Искаш ли да срещнеш зимната планина и себе си? Готов ли си за за нови приятели и нови познания?

Предизвикай себе си - ела на преход в планината е програма за младежи на възраст 11-13 години, които искат да се срещнат със зимната планина, да изпитат своите сили, да се забавляват и да намерят истинско преживяване и нови приятели. Пребиваването в планината през зимата изисква решителност, умения и познания. Ако имате нужната решителност, нашите опитни планински водачи и инструктори ще ви дадат уменията и познанията, ще ви преведат през планината и ще ви покажат нейната красота и сила. Ще се забавляваме и ще учим заедно един от друг.

Програмата е изготвена и се изпълнява от професионални планински водачи и инструктори за работа с деца и младежи на открито на сдружение “Естествоизпитатели”, https://estestvoizpitateli.org/
 

Цена за участие:  50 лв. за двата дни, 25 лв. за един ден.
 

В цената е включена планинска застраховка.

Повече информация за преходите и програмата виж тук

 

 

Публикувано от:

Естествоизпитатели
loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.