Лидер с активна гражданска позиция и ангажираност към каузата всяко дете да получи най-добрия шанс за развитие търси фондация „За Нашите Деца" за позицията Заместник – изпълнителен директор. 

Ако сте готов да работите за развитие и щастливо детство на най-уязвимите деца в България и за правото на всяко дете за живее сигурно и обичано в семейство;
Ако търсите интересна и смислена работа във високо мотивиран екип от професионалисти, възможности за професионално развитие, коректни трудови отношения и справедливо възнаграждение, стимулиращо високи резултати;
Ако притежавате знания и опит в сферата на стратегическото и оперативно управление, социалната политика и свързаната с нея нормативна уредба.

За нас ще бъде чест да бъдете част от екипа ни. /или: Това е Вашата позиция/ Прочетете подробно описание  тук и кандидатствайте.

Фондация „За Нашите Деца” е неправителствена организация, наследник на британската детска правозащитна организация „Всяко Дете”. Вече 25 години ние работим за това всяко дете да живее в сигурна и стимулираща семейна среда. Подкрепяме най-уязвимите обществени групи в партньорство с местните и национални институции, международни и национални неправителствени организации и бизнес сектора.

За контакти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,%Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.