Стартира спортна програма за диабетици

Стартира спортна програма за диабетици, за хора с предиабет или наднормено тегло, които ще спортуват безплатно сутрин или вечер народни танци, степ аеробика, зумба, латино-танци, ориенталски танци и фед бърнинг.
Ако искате да се включите в групите в София и Перник, пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
Може да спортувате безплатно в София в "Белите брези" четвъртък от 18.30 ч в групата по ориенталски танци на Теди: https://www.facebook.com/events/377566009289245/ или в групите по народни танци, степ аеробика, зумба, латино-танци и фед бърнинг на Tancuvai.com - https://www.facebook.com/tancuvai/?fref=ts. Разгледайте графика на групите в публикуваните линкове. 
 
В Перник Цвети Владимирова ще координира програмата, която започва с народни танци, за включване пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Публикувано от:

loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.