Фондация „Глобални библиотеки – България" (Фондацията) обявява ПРОГРАМА за предоставяне на средства.

В рамките на Програмата, Фондацията ще предостави безвъзмездна финансова подкрепа за служители от обществените библиотеки със средно образование, за надграждащо обучение за придобиване на ІІІ степен на професионална квалификация по професия "Библиотекар", специалност "Библиотекознание".

Кандидатстващите по Програмата следва да се съобразят с всички указания, условия и изисквания, посочени в документация, приложената към настоящето обявление.

Поканата се отнася до всички заинтересовани служители и заедно със съпътстващата я документация е публикувана на  електронната страница на Фондацията: http://www.glbulgaria.bg

Документи за кандидатстване се подават във Фондация „Глобални библиотеки – България" и ще бъдат приемани в срок до 8 март 2017 г.., както следва:
- по електронна поща на електронен адрес:  
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./ 
- по пощата, на административния адрес на ФГББ –
София 1000, ул. „Христо Белчев" № 1, ет.4,
(с пощенско клеймо с дата не по-късна от деня, обявен за краен срок за подаване на документи)
- лично подадени, на административния адрес на ФГББ.
 
За допълнителна информация и въпроси изпращайте електронни съобщения на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Всички документи можете да намерите на страницата на Глобални библиотеки.

 

Източник: Фондация „Глобални библиотеки – България”, 01 Февруари 2017

loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.