Кампания „Кашон с кауза” започва „Хармоника” в подкрепа на фондация „За Нашите Деца”

Кампания „Кашон с кауза” стартира от днес „Хармоника” в подкрепа на фондация „За Нашите Деца”. Кампанията цели да помогне на малки деца, които са лишени от истински дом и семейство като им даде шанс за пъстро детство в нашата Детска къща.

 

Лесно е!

До 19-и декември можете направите дарение чрез интернет сайта на „Хармоника” или при доставката на техния Кашон. Harmonica ще дари ще толкова, колкото вие сте дарили, за да може да мултиплицира ефекта!

 

Защо има смисъл?

Фондация „За Нашите Деца" създава Детска къща през 2016 год. с изключителната подкрепа на корпоративни и индивидуални дарители. Тя е истински дом, в който екип, подкрепян от доброволци и различни специалисти, се грижи за до 6 бебета, които очакват да бъдат осиновени, върнати в родното си семейство или настанени в приемно семейство.
 

Поради различни причини тези деца не могат да бъдат отглеждани от биологичните си родители, а осиновяването или настаняването в приемно семейство може да бъде дълъг и сложен процес, по време на който изоставените деца са застрашени от настаняване в институция. Престоят в нашата Къща е алтернатива на живота в дом за изоставени деца. В Къщата бебетата получават пълноценна грижа, внимание и много обич, а периодичните прегледи от страна на психолози и специалисти по ранна детска интервенция гарантират, че ще бъдат констатирани навреме всички отклонения в развитието.
 

За да бъде обезпечено функционирането на Детска къща, фондацията разчита на помощта на дарители. Освен от средства, Къщата има нужда от детски пелени, адаптирано мляко, пюрета, каши, козметика.

 

Всяка подкрепа е ценна и ние я приемаме с радост и благодарност! Всеки приятел и дарител на Детска къща става неизменна част от живота на нашите деца, чието детство е помрачено от раздяла.

 

Дарете и променете живота на дете в беда! Защото всяко дете в България заслужава да расте обичано и подкрепяно в семейство.
 

Harmonika е запазена търговска марка на Био Българя ООД.  Тя е връзката на съвременния човек в България с истинската храна. Тази храна, която ни поддържа в добро здраве и ни доставя удоволствие с вкуса си.
 

Историята на Хармоника започва с едно пътуване. Праз лятото на 2005 Магдалена Малеева, заедно с трима приятели, решава лично да се убеди, че в Троянския Балкан са се появили и работят две био кравеферми. В такова кратко пътуване и срещата с фермерите се ражда идеята за Хармоника.
 

Хармоника прави истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си. Работи с почти 20 производствени предприятия и с много биоферми и прави над 60 различни храни.

 

 

 

Публикувано от:

За Нашите Деца
loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.