Спортните таланти на „Еврофутбол" и ФРГИ – Таня Звискова и Димитър Райкин с добри представяния на международни състезания

Спортните таланти на „Еврофутбол“ и ФРГИ - Таня Звискова и Димитър Райкин взеха участие в два знакови за своите спортове турнири и отбелязаха, за пореден път, добро представяне за България.

 

На 01-06.11.2017 г. Таня бе в Сплит, Хърватия, където се присъедини към десетките състезателки по спортна стрелба на международния турнир в дисциплината 40 изстрела с пневматично оръжие за жени. Тя се включи в два старта – на първия бе с резултат 412.1 точки и взе 13-то място, а на втория – с резултат 409.5 точки, остана на 23-та позиция.

 

Дими Райкин пък се представи отлично на Европейската купа „Сабята на Етрополски“, която се проведе на 04-05.11.2017 г. в София. В първия ден на турнира той успя да влезе в ТОП 50 на индивидуалните състезатели, като в групите стартира с две загуби и четири победи, а по-късно – в елиминациите, победи турския представител Адиаман. За съжаление Дими загуби втората елиминация от гръцкия представител Пагкалос с 15:12 и така се класира на 50-то място. През втория ден Райкин игра с отбора на България и със съотборниците си успя да се класира на 9-а позиция.


 

 

Публикувано от:

Фондация ”Работилница за граждански инициативи”
loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.