Награждаване в конкурса „За енджиотата и хората"

На 7 ноември, от 18 часа, в A Hub на ул. „Христо Белчев" 3, в София ще бъдат връчени наградите в конкурса „За енджиотата и хората“. Заповядайте!

 

 

За потвърждение на участието, моля използвайте тази регистрационна формаили ни пишете по имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

До 15 октомври бяха получени 39 есета в годишния конкурс за кратък текст на тема „Защо моята организация е важна за хората?". През септември Фондация Лале и Информационният портал за неправителствените организации в България за трета година отправиха предизвикателство към колегите от граждански организации да ползват човешки език в общуването с хората с които и за които работят, дарителите, доброволците, другите организации, медиите, обществото.

Най-добрите текстове ще определи жури в състав: Виктория Блажева, Директор управление „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации" на Уникредит Булбанк; Марин Бодаков, поет, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ и редактор във вестник „Култура“ и Георги Ангелов, журналист, преводач и водещ на предаването „История БГ“ в Български национална телевизия

 

Критериите са:

  • човешки език на писане;
  • ясно и разбираемо представяне на организацията и значението й за хората;
  • интересен и вълнуващ разказ.  

Най-добрите два текста ще получат парични награди и публично представяне.

loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.