Quick Hands Project ще омагьосат 3 от компаниите, участници в коледната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“ на фондация „За Нашите Деца“

За поредна година нашите приятели и съмишленици от Quick Hands Project доказват, че щастливото детство е водещ приоритет за магическия им екип. Те ще участват в коледната ни кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие!", по един малко по-нестандартен начин. Quick Hands Project ще пренесат магията в офисите на три от компаниите, включили се в коледната ни инициатива, като специално за тях направят вълшебни представления. Това е техният коледен подарък към онези, допринесли за благосъстоянието на децата в ранна възраст.

 

Кои 3 компании ще имат възможността да се потопят в магията на илюзионисткото изкуство, Quick Hands Project ще изберем на лотариен принцип.

 

Илюзионистите застанаха зад каузата на миналогодишното издание на Вечер на добродетелите и пренесоха всички 400 гости в едно друго, вълшебно измерение и ни накараха да повярваме в магията.
 

Благодарение на подкрепата, която ежедневно получаваме от партньори и приятели като Quick Hands Project, хора, които както нас вярват, че щастливото детство е ключово важно за развитието на всички деца, през тази година фондация „За Нашите Деца“ успя да подкрепи над 1500 деца и семейства в риск.
 

Станете част от коледната кампания като заявите участие на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да сбъднем мечтата на повече деца за семейство.

 

Вече 25 години фондация „За Нашите Деца” е еталон за качествена социална работа и следва неотлъчно мисията си да направи така, че всяко дете в България да живее в развиваща и позитивна семейна среда. За този четвърт век, фондацията е подкрепила над 11 000 деца и семейства.


 

 

Публикувано от:

За Нашите Деца
loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.