За дванадесети пореден път Vivacom организира най-мащабната програма за летен стаж в страната под надслов „VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера”, като даде възможност на 100 студенти да станат част от екипа на мобилния оператор. През 2014 година близо 40% от стажантите са назначени на постоянна работа в компанията в различни дирекции.

Като част от лятната програма участниците в нея ще получат конкурентно заплащане и социални придобивки, ще участват в специфични обучения и ще имат възможност да подкрепят социална кауза, демонстрирайки отговорност и загриженост. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за висок старт в кариерата пред бъдещи работодатели.

Кандидатстването започва от 10.03.2015 г. и продължава до 30.04.2015 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на www.vivacom.bg или като кандидатстват чрез официалната фейсбук страница наwww.facebook.com/VIVACOM по обявените позиции.

Програмата “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“ ще бъде представена и в Националния дворец на културата на 10 и 11 март 2015 г.  

 
loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.