МИКЦ Активно общество приканва всички младежи имащи интерес да се включат в обучение на тема „Първа работа“ Опитат ни показва, че обучение на тази тема е изключително полезно, също така и интересно. Обучението ще обхваща основните принципи за писането на автобиография и мотивационно писмо, както и как да се държат младежите на интервю за работа, на кои свои качества трябва да акцентират и на кои не. Обучението ще помогне на младежите да преминат по-лесно „бариерата“ между образованието и работата, ще ги подготви за процеса по избор на работа и професионални направления. Освен „добри работници“ в обучението ще бъдат заложени правата на работниците по КТ. Един от лекторите в обучението е експерт в областта и богат опит. Желаещите трябва да са на възраст 15-29 год., а местата са ограничени.

Дата на провеждане: 24-25.08.2017 г. от 10:00 часа

Място: Обучителен център на МИКЦ – ул. Княз Дондуков 45

Желаещите да вземат участие могат да се запишат по един от следните начини:

На адрес: гр. Видин, пл. Бдинци 2 (партер) офис на Сдружение Активно общество

На телефон: 0888701627 – Емил Иванов – координатор

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  /   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Стартира еко кампанията "Да съхраним водоизточниците чисти" в рамките на проект "Младежта за Видин, Видин за младежта" на МИКЦ Видин, с която ще се отбележи Дена на Земята - 22 април. 

 

В рамките на кампанията ще се почистят и отбележат шест знакови чешми в областта. Почистването започва с Алботинската чешма край село Градец. Приканваме всеки млад човек, който иска да помогне за изграждането на екокултура в обществото ни да се включи в инициативата. 

Очакваме Ви!

 

 

 

loader

 

 

 

Настоящият сайт е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, Национална програма 2011-2015 г., подпрограма 1 - Развитие на "Младежки информационно - консултантски центрове /МИКЦ/", по проект "Младежта за Видин, Видин за младежта", изпълняван от Сдружение "Активно общество" - Видин.